نکات کاربردی روانشناسی شخصیت در روزمره

روانشناسی شخصیت

۱۵ نکته از نکات کاربردی روانشناسی شخصیت در زندگی روزمره که غالبا از نکات روانشناسی شخصیت است به شدت میتواند به شما در بهبود روابط بین فردیتان کمک کند چیزی که خیلی از ما ایرانی ها امروزه به آن احتیاج داریم..

اینترنت هر روز پر از نکات روانشناسی است که عملا هیچ کمکی به ما نمیکنند. نکاتی که روز به روز هم بیشتر وبیشتر میشوند اما خیلی پایه و اساس روانشناسانه ای ندارند. چیزی که امروز میخواهیم راجع به آن صحبت کنیم نکات کاربردی روانشناسی شخصیت در زندگی روزمره است

در دنیای روانشناسی شخصیت شناسی و به خصوص روانشناسی ارتباطی نکاتی به شدت قابل تامل وجود دارد که هم عملی هستند و هم علمی در اینجا ما به شاخص ترین این نکات میپردازیم..

۱- رنگ چشم افراد را به خاطر بسپارید
در طول معارفه به رنگ چشم افراد توجه داشته باشید. شما قرار نیست که از این اطلاعات استفاده کنید. این تنها یک تکنیک برای دستیابی به مقدار بهینه ای از ارتباط چشمی است که مردم شما را بیشتر تائید کنند و اعتماد به نفس بیشتری به هم خودشان و هم شما دهند.

۲- اولین ها و آخرین ها به یاد می مانند
مردم همیشه از اولین و آخرین چیزی که اتفاق می افتد، واضح ترین خاطره را دارند، هنگامی که میانی ها مبهم و غیر معلوم می شوند. پس اگر شما زمانی را برای مصاحبه قرار دادید، سعی کنید اولین یا آخرین نفر هنگام عبور از در باشید.

۳- به فرم پاها توجه کنید
پاهای مردم اغلب بینشی است راجع به چیزی که آنها فکر می کنند. برای مثال، اگر شما به دو نفری که دارند صحبت می کنند، نزدیک شوید و آنها کمر به بالای خود را بدون پاهایشان به سمت شما بچرخانند، آنها ترجیح می دهند که شما تنهایشان بگذارید. درعین حال اگر شما با اشخاصی صحبت می کنید و پاهایشان از شما دور است، آنها می خواهند فرار کنند.

۴- اگر جمعی خندیدند کسی که به شما نگاه خواهد کرد دوستتان دارد
وقتی که خنده در یک گروه از افراد شیوع می یابد، هر فرد به طور غریزی به شخصی نگاه خواهد کرد که احساس نزدیکی بیشتری با وی در گروه دارد.

۵- به سکوت اهمیت بدهید
مانند همه ی درمانگران که ارزش دستمزدشان را دارند، به خاطر بسپار که از قدرت سکوت بهره ببری. اگر شخصی پاسخ غیر قابل قبولی به سوال شما داد، ساکت بمانید و ارتباط چشمی خود را حفظ کنید این باعث میشود آنها احساس فشار بیشتری بکنند و در نتیجه جواب را به شما بگویند.

۶- صمیمی شوید
اگر می دانید که شخصی در قرار ملاقات به شما می آید، عمدا درست در کنارش بنشینید. این مجاورت و نزدیکی موجب عدم راحتی آنها برای تهاجمی و یا پرخاشگر بودن می شود و شما راحت تر میتواند با آن ها ارتباط برقرار کنید.

۷- از مردم بخواهید به شما توجه کنند
درخواست کمی توجه و یا همراهی از مردم، مغز آنها را تعلیم می دهد که باور کنند شما را دوست دارند.

۸- اسم اشخاص را صدا بزنید
هر چند سخت است اما اگر میخواهید ارتباط خوبی داشته باشید بیشتر از هر چیز اسم افراد را صدا بزنید انسان دوست دارند که دوست داشته بشوند و یکی از راه ها صدا زدن اسمشان است زیرا فکر میکنند که خیلی با دیگران صمیمی هستند.

۹- برای رفتار با هرکس از زبان بدن خود او استفاده کنید
زبان بدن افراد را تقلید کنید زمانی که می خواهید در راه ساختن اعتماد، بر روی آنها اثر متقابل بگذارید. فقط در مورد آن زیرک و دقیق باشید.

۱۰- راهتان را باز کنید
زمانی که در بین جمعیت راه می روید نگاه خیره تان را بر روی شکاف های بین مردم به جای خود مردم نگهدارید. معمولا، آنها راه ها را جدا می کنند تا بگذارند شما عبور کنید.

۱۱- کاری کنید که دیگران از بودن با شما لذت ببرند
زمانی که شامل آدرنالین می شود ـ ترن هوایی، فیلم های ترسناک، کتک خوردن ( باشه شاید نه این یکی ) ـ به تحریک برانگیختگی در مغز کمک خواهد کرد، و باعث میشود مردم فکر کنند که از هم نشینی با شما لذت می برند. چیزی که آنها به طور امیدوارانه در هر حال خواهند برد.

۱۲- صمیمانه دست بدهید
گرم دست دادن شما را بسیار برای مردم جذاب تر می کند. زیرا به آنها می فهمانید که خیلی خیلی بهشان احترام میگذارید

۱۳- اگر میخواهید خوب یاد بگیرید خوب یاد بدهید و آن را تمرین کنید
بهترین راه برای یادگیری، یاد دادن است. اگر شما یک مهارت جدید یا قدری از دانش را کسب کردید، در اولین فرصتی که دریافت می کنید، آن را با شخص دیگری به اشتراک بگذارید.

۱۴- تصویر خود مردم را به آنها بازتاب بدهید
در نهایت: هیچ چیزی برای مردم مهم تر از تصویر خودشان نیست. کشف کن که مردم دوست دارند چگونه درباره ی خودشان فکر کنند، و آن را به سود خودت تقویت کن.

۱۵- یاد بگیرید دیگران را بهتر درک کنید

درست مثل ارتباط غیرکلامی، توانایی شما در درک احساساتتان و احساسات اطرافیانتان نقش مهمی در روابط و زندگی شغلیتان بازی می کند.

واژه هوش احساسی به توانایی شما برای درک احساسات خودتان و دیگران اطلاق می شود. این مساله آنقدر اهمیت دارد که برخی از روان شناسان اعتقاد دارند هوش احساسی شما بسیار مهم تر از هوش فکریتان است، اما چطور می توانید هوش احساسیتان را تقویت کنید؟ راهکارهای زیر می تواند کمکتان کند:

  • واکنش های احساسی خود را به دقت ارزیابی کنید.
  • تجربیات و احساساتتان را در دفترچه ای یادداشت کنید.
  • سعی کنید موقعیت های مختف را از دیدگاه دیگران ببینید.

1 Comment

در نظر سنجی شرکت کنید.

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *